5 razloga zašto smo vaš najbolji izbor

Želite za svoj biznis da izaberete internet marketing agenciju koja će vam pružiti usluge koje u potpunosti odgovaraju svim vašim poslovnim potrebama, željama i ciljevima?

Uz razvoj digitalnih platformi, ali i samu digitalizaciju poslovanja, poslednjih godina se na tržištu pojavio veliki broj internet marketing agencija koje nude svoje usluge. Ova činjenica čini vaš izbor daleko širim, ali i značajno težim. Između malih i velikih agencija, onih sa ili bez dugogodišnjeg iskustva, specijalizovanih za određen segment poslovanja ili sa širokom paletom usluga, kako izabrati najbolju za potrebe i specifiku vašeg poslovanja?

Saznajte kako da napravite izbor koji će opravdati vaša očekivanja i doneti željene rezultate.

Agencija koja prilagođava usluge potrebama vašeg poslovanja

Mnoge agencije nude svoje usluge u sklopu već unapred kreiranih paketa bez obzira na specifičnost potreba vašeg poslovanja. Tako vam se na prvi mah takvi paketi mogu učiniti kao odlična ponuda jer se često mogu pronaći po veoma povoljnoj ceni. Međutim, u praksi se neretko dešava da takav model poslovanja ne postigne ciljane rezultate i stoga se ispostavi kao veoma neisplativa investicija. Zašto se to dešava? U paketu koji kupite nalaze se usluge koje su neophodne za napredak vašeg biznisa, ali i one koje u vašem slučaju ne postižu ništa. Sa druge strane, nekada je potrebno uključiti i dodatne usluge koje sa izabranim paketom ne dobijate, a koje mogu napraviti značajnu razliku u krajnjem ishodu.

Svesni činjenice da je svaki klijent priča za sebe, kod nas se velika pažnja posvećuje upravo analizi svakog pojedinačnog projekta. Prilikom uspostavljanje saradnje uzimamo u obzir sve parametre vašeg poslovanja na osnovu kojih kreiramo strategiju rada i predlažemo konkretna rešenja u skladu sa vašim ciljevima. Na taj način osiguravamo kvalitetan start koji predstavlja odličnu polaznu tačku za sve planirane akcije i od koje dalje idemo putem sigurnog uspeha.

Transparentno poslovanje i istaknute informacije

Sigurno je da ne želite da kupite mačku u džaku. Ukoliko agencija koju želite da angažujete nema transparetne i jasno istaknute informacije o svom postojanju, svojim zaposlenima, cenama i generalno načinu poslovanja, velika je verovatnoća da će i usluga koju dobijete od njih biti upravo takva – mutna i nejasna. U najgorem slučaju može se desiti da uslugu zapravo i ne dobijete. Zašto biste rizikovali?

Nemojte gubiti vreme, a ni novac. Dobro osmotrite sajt agencije, društvene mreže i sve druge digitalne kanale kojima se agencija služi. Šta vam oni poručuju? Da li vam je jasno šta možete da dobijete od njih? Vidite li ko su ljudi koji stoje iza usluga koje vam nude? Ako je agencija ozbiljna, sve ove informacije će vam biti lako dostupne, a oni otvoreni za razgovor.

U našoj agenciji praktikujemo besplatne konsultacije koje služe svrsi međusobnog upoznavanja i stvaranju temelja potencijalne buduće saradnje. Želimo da vam omogućimo lični kontakt, da nas upoznate i saznate sve što vas zanima kako bismo vam pružili maksimalnu uslugu i zajedničkim snagama stigli do cilja.

Profesionalan i pouzdan tim stručnjaka

Koliko puta vam se desilo da posetite loše dizajniran i nepregledan sajt pa da odmah steknete lošu sliku o kompaniji, pre nego li ste se upoznali sa njenim poslovanjem? Takvi primeri nas svakodnevno podsećaju da loše urađen posao može imati daleko gore posledice od uopšte neurađenog posla. Pogotovo u digitalnom svetu. Sigurno je da ne želite sliku svog brenda da predate u ruke nekome ko je može pokvariti, zar ne? Zato je veoma bitno da izaberete kvalitetan tim stručnjaka kome ćete poveriti tako odgovoran i važan posao; tim koji će vam uliti poverenje i svojim radom vas uveriti da ste napravili dobar potez njihovim izborom.

Stručnost i profesionalnost naših zaposlenih je imperativ od kog ne odstupamo. Veoma pažljivo biramo saradnike i konstantno radimo na njihovom usavršavanju. Kroz razne obuke, kurseve i predavanja omogućavamo celom timu savremena i sveobuhvatna znanja koja odmah primenjujemo na svim aktuelnim i budućim projektima.

Vaše zadovoljstvo na prvom mestu

Agencije često zaboravljaju da postoje zbog klijenata, a ne obrnuto. Tako se dešava da se u toku rada vaši zahtevi i želje stavljaju iza trenutnih potreba agencije. Ukoliko se pogode – odlično, a ukoliko ne, vi ste u problemu. Potrebe vašeg poslovanja odjednom više nisu prioritet već samo da se usluga sprovede do kraja, bez obzira na ishod. Šta to sa sobom povlači? Neminovni rast vašeg nezadovoljstva, a veoma često i izostanak rezultata. Nama je svaki klijent najvažniji. Kod nas u agenciji vaše zadovoljstvo je uvek na prvom mestu. U svaki projekat, bilo mali ili veliki, ulažemo sve potrebne resurse kojima raspolažemo i pružamo vam najbolju uslugu koju možete dobiti. Uslugu kakvu očekujete i zaslužujete i koja će vam svojim rezultatima pružiti nesumnjivo zadovoljstvo.

Komuniciramo, dakle postojimo

Sve vreme i energija utrošeni u pronalaženje klijenta potpuno padaju u vodu ako agencija zakaže odmah na prvom testu – komunikaciji sa klijentom koji joj se obratio. Prilično je neprofesionalno da nekome pošaljete mejl ili upit i ostanate uskraćeni za odgovor u najkraćem mogućem roku. Takođe, nema posebnog efekta ni odgovor bez potpunih, jasnih i tačnih informacija. Odgovor koji sadrži reči i fraze koje vam nisu jasne, ukazuje nedvosmisleno na 2 stvari: zaposleni u agenciji imaju potrebu da se dokazuju da znaju, što zapravo znači da ne znaju; drugi slučaj je da vas žele obmanuti i prodati vam nešto što vam uopšte ne treba.

Način komunikacije, brzina odgovora, pristupačnost za saradnju, upotrebljivost, tačnost i razumljivost informacija pokazujuju nivo zainteresovanosti agencije za klijenta.

Ako na samom početku komunikacija nije dobra, male su šanse da će se vremenom popraviti. Prvi utisak je bitan. Mi to znamo i zato želimo da nas upoznate.

Utisci klijenata