Napravite svoj marketing tim iz snova i osvojite internet

Želeli biste da smanjite troškove i povećate profit svog poslovanja? Da vaša firma napreduje i stvara dobit čak i dok spavate? Saznajte kako da formirate efikasan internet marketing tim i dobijete sajt koji prodaje 24 sata, 7 dana u nedelji. Naučite koji su najznačajniji internet alati i kako na najbolji način da ih iskoristite za potrebe svog poslovanja. Otkrijte prednosti internet marketinga i iskoristite ih kako biste postigli siguran i brz uspeh.

Za samo 3 meseca kroz obuku za formiranje internet marketing tima vaši zaposleni će dobiti sva neophodna znanja i veštine za učinkovito vođenje svih značajnih internet marketing aktivnosti. Otkrićete najfinije taktike i metode kojima ćete svoje poslovanje vrlo brzo izdvojiti od konkurencije i uz to doći do velikog broja novih klijenata održavajući kvalitetne veze sa postojećim. Sve ovo će vam omogućiti da višestruko uvećate profit svog poslovanja.

Sa internet marketing timom u nove pobede

Kako bi vaš biznis konstantno napredovao, a vi bili i ostali uspešni u njemu, neophodno je da u svakom trenutku pratite korak sa novinama i razvojem tehnologija. A one danas evolviraju brže nego ikada. Iz tog razloga, tradicionalno obučeni marketinški stručnjaci koji rade po davno formiranim i ustaljenim šablonima rada više ne mogu postići željene i neophodne rezultate. Tradicionalna prodaja više nije dovoljna za postizanje visokih poslovnih ciljeva. Dodatno, ulaganje velikih sredstava u marketinške aktivnosti bez adekvatnog praćenja rezultata i statistike i konstantnog unapređivanja i prilagođavanja za posledicu ima shvatanje marketinga kao troška, a ne investicije koja donosi zaradu. U odnosu na ove tradicionalne metode promocije, internet marketing nudi mnogo više. Digitalna era je zauvek promenila način poslovanja savremenog sveta, a firmama omogućila da uz manja ulaganja postignu veće i značajnije rezultate. Zašto ne biste iskoristili ovu činjenicu i osiguralni napredak svog poslovanja?

Šta vam je potrebno? Kvalitetan i uspešan internet marketing tim koji poseduje široka i primenljiva znanja u svim sferama internet marketinga. Na taj način možete vladati internet scenom i držati sve konce u svojim rukama. Saznajte kako vam mi u tome možemo pomoći.

Zašto obuka, a ne angažovanje marketinških stručnjaka?

Online predstavljanje je veoma značajan segment poslovanja jer predstavlja sliku vaše firme koja se plasira širokom spektru potencijalnih klijenata. Stoga je kreiranje i vođenje te slike posao koji ne biste smeli olako prepustiti bilo kome. Takođe, potraga za pouzdanim internet marketing stručnjacima dug, iscrpljujuć i nadasve nesiguran posao koji iziskuje dodatne troškove, a za koju nemate garanciju pozitivnog ishoda.

internet marketing tim

Najisplativiji i najsigurniji način da što pre stignete do željenih i vidljivih rezultata je ulaganje u obuku nekoga ko je već u vašem timu i na vašoj strani, neko ko zna kako firma funkcioniše i u koga imate poverenje. Na taj način dobijate produktivnog, posvećenog i isplativog člana tima koji zajedno sa vama ide ka istom cilju – uspehu vaše firme.

Šta čini jedno uspešno internet marketing odeljenje?

Da biste bili uspešni u obavljanju internet marketing aktivnosti i sprovođenju reklamnih strategija i kampanja, potrebno je da u svom timu imate posvećene i visoko-obučene zaposlene koji poseduju potrebna znanja i veštine i znaju kada i na koji način najefikasnije da ih primene. Šta je potrebno vaši zaposleni da znaju?
 • Osnove internet marketinga – osnovni alati i njihova upotreba, određivanje ciljne grupe i tržišta, upravljanje budžetom…
 • Copywriting – kreativno pisanje ubedljivih, edukativnih, dopadljivih marketinško-prodajnih tekstova za blog, plaćene oglase, objave na društvenim mrežama u svrhu privlačenja i uvećavanja broja novih klijenata
 • SEO optimizacija – ključne reči i njihova primena, korišćenje Google alata, upotreba efikasnih strategija optimizacije za povećanje vidljivosti na internetu i nadmašivanje konkurencije
 • Vođenje Google AdWords kampanja – vođenje internet marketing kampanja i kreiranje oglasa u najvećem internet marketing softveru Google Adwords-u
 • Vođenje marketinških aktivnosti i promocija na društvenim mrežama (Facebook, Twitter, Instagram, Google+, LinkedIn…) – otvaranje i vođenje fan stranice, privlačenje novih članova, komunikacija sa sadašnjim i potencijalnim klijentima, kreiranje Facebook i Instagram reklama…
 • Web sajt administracija – održavanje i unapređivanje performansi sajta
 • Statistika i analitika rezultata zarad unapređivanja budućih marketinških aktivnosti

U sklopu naše obuke za formiranje internet marketing odeljenja naučićemo vas kako da stvorite tim specijalizovan za potrebe vašeg biznisa i uz minimalna ulaganja svoje poslovanje podignete na viši nivo. Vaši zaposleni će dobiti sva gore navedena znanja i biti u mogućnosti da već nakon 3 meseca samostalno obavljaju posao i vode uspešne internet marketing kampanje sa merljivim rezultatima.

Šta ćete dobiti nakon samo 3 meseca obuke?

Znanja i veštine koje dobijete kroz obuku za formiranje internet marketing odeljenja u okviru vaše firme omogućiće vam da:

 • Unapredite svoje poslovanje
 • Smanjite troškove marketinških aktivnosti (internet promocija je daleko jeftinija i efikasnija i time isplativija od tradicionalnog marketinga)
 • Formirate produktivan i efikasan internet marketing tim koji će samostalno kreirati i voditi internet marketing kampanje
 • Održavate i jačate veze sa postojećim i potencijalnim klijentima
 • Plasirate svoju ponudu 24/7 neograničenom broju klijenata u zemlji i šire
 • Drastično uvećate profit svoje kompanije
marketing strucnjaci

Usluga krojena prema željama i potrebama vašeg poslovanja

Mi smo tu da vam pokažemo i otvorimo mogućnosti koje su pred vama, dok je odluka isključivo vaša

Kažite nam šta vam tačno treba, gde vam u timu najviše "škripi". Od vaših zaposlenih možemo napraviti internet stručnjake za vrlo kratko vreme. Predložićemo vam plan za formiranje internet marketing tima, posebno prilagođen za vašu firmu. Već danas počnite ozbiljno da štedite i novac i vreme, jer će vam vaš lični internet marketing tim to omogućiti.