Osigurajte prvo mesto na Googlu i uvećajte zaradu kroz Adwords

Želite da dođete do što većeg broja potencijalnih klijenata sa što manje finansijskog ulaganja? Da poboljšate poslovanje i ostvarite brzo vidljive rezultate i to uz ograničen budžet? Google AdWords oglašavanje je rešenje za vas. Uz pomoć targetiranog marketinga, privući ćete nove kupce za veoma kratko vreme i na taj način povećati prodaju i sveukupnu zaradu.

adwords oglasavanje

Google AdWords oglasi - ciljano oglašavanje

Kaže se da svaki proizvod i usluga imaju svog kupca. To je tačno. Isto tako je tačno i da se s razvojem digitalnog poslovanja na tržištu povećava broj sličnih proizvoda i usluga koje se nude online što samom kupcu omogućava širok izbor prilikom kupovine. Kako da budete prvi izbor vaših potencijalnih kupaca? Uz pomoć najpopularnijeg pretraživača današnjice Googla i njegovog moćnog alata AdWordsa.

Google oglasi predstavljaju najbrži i najefikasniji način da se istaknete u moru konkurencije, budete viđeni i tako lakše osvojite svoje buduće klijente. Pravim izborom ključnih reči, pojmova, izraza i fraza koje se povezuju sa vašim poslovanjem, veoma lako ćete dovesti veliki broj novih posetilaca na svoj sajt i pretvoriti ih u svoje stalne kupce. Uz pomoć Google sistema plaćenih oglasa obezbedićete sebi prvo mesto u pretraživaču i drastično unaprediti svoje poslovanje.

AdWords - najbolja platforma za vašu reklamu

Da li ste znali da se preko Google pretraživača obavi preko milijardu upita dnevno što predstavlja oko 95% ukupne pretrage? U roku od samo nekoliko minuta poruka koja se pojavi u pretraživaču dospeva do milion potencijalnih klijenata. Zašto ne iskoristite tu činjenicu u korist svog poslovanja?

placeni oglasi na googlu

Svi znamo da nam u svakoj pretrazi Google nudi nekoliko hiljada stranica rezultata. Znamo i da retko kad pređemo na drugu, a kamoli treću, četvrtu i ostale stranice ponuđenih rezultata. Statistika pokazuje da 80% ljudi gleda samo prvu stranicu pretrage, a tek nekolicina pređe na drugu. Iz tog razloga, veoma je značajno da vaš proizvod odnosno usluga budu upravo na toj prvoj stranici. To je sada moguće i to uz pomoć Google AdWords reklama. Skočite na sam vrh pretrage, povećajte vidljivost i osvojite tržište.

google reklamiranje

Šta dobijate uslugom Google AdWords kampanje?

Sa nama dobijate izuzetno isplativu i efikasnu Google AdWords kampanju koja uključuje:

 • Besplatnu analizu postojećeg stanja i potencijala razvoja vašeg poslovanja
 • Precizno targetiranje ciljne grupe potencijalnih kupaca
 • Efektne Google reklame koje će prodavati vaše proizvode i usluge
 • Detaljnu analizu i kvalitetan izbor važnih i relevantnih ključnih reči
 • Kontrolu troškova uz optimalno korišćenje sredstava budžeta
 • Svakodnevno praćenje promena na Google tržištu
 • Dnevna ažuriranja AdWords kampanje
 • Redovno izveštavanje o svim aktivnostima i postignutim rezultatima
 • Preciznu analizu svih aspekata kampanje po njenom završetku uz dodatne savete
 • Jednomesečnu preciznu Google analitiku o efektima reklame i najposećenijim stranicama sajta

Uz klasičan paket možete se odlučiti i za naprednu varijantu oglašavanja (Advance paket) koja uključuje kreiranje oglasa koji će biti vidljivi na najposećenijim sajtovima u zemlji i inostranstvu, ili Ultra paket koji uključuje kreiranje Google banera sa tekstom i slikom, pozivom na akciju uz napredno podešavanje sistema.

Zaboravite na prevelike budžete za oglašavanje i uzaludno trošenje novca na zastarele marketinške kanale koji ne postižu valjane rezultate. Sa našim profesionalnim timom dobićete reklamnu kampanju prilagođenu potrebama, ali i mogućnostima vašeg poslovanja i stići do željenog cilja. Sami odredite budžet, a mi ćemo se pobrinuti da za uloženi novac dobijete najbolje.

Koje koristi vam donosi AdWords kampanja?

 • Drastična ušteda u odnosu na klasične tipove oglašavanja
 • Precizno targetiranje potencijalnih klijenata
 • Brzi, lako vidljivi i merljivi rezultati
 • Kontrola i praćenje kampanje i njeno poboljšanje u skladu sa rezultatima
 • Povećan broj novih klijenata
 • Porast poslovanja i uvećanje prihoda

Budite na prvoj stranici i kroz organsku pretragu. Pogledajte naše usluge SEO optimizacije i zavladajte prvom stranicom Googla.

google usluge

Najjeftinija reklama koja postiže najbolje rezultate

Cena Google AdWords oglašavanja zavisi od vaših ciljeva, vremenskog okvira i planiranog budžeta. Nudimo vam besplatne konsultacije sa našim internet marketing stručnjacima koji će vam pružiti sve neophodne informacije i dati kvalitetne savete za poboljšanje vašeg poslovanja.