Izrada sajta je moderan, inovativan i drugačiji način za sigurnu zaradu

Želite da promenite tok svog poslovanja i osigurate poslovni napredak? Prvi značajan korak na tom putu je unapređenje vaše online prezentacije kroz izradu sajta koji privlači, ali i zadržava posetioce. Kada na pravi način privučete, a zatim i zainteresujete svoje potencijalne kupce za proizvod ili uslugu koju nudite, lako ćete stići do krajnjeg cilja – prodaje. Da li želite da ubrzate svoj put ka vrhu?

izrada web stranica

Izrada sajta koji prodaje

Prošlo je vreme kada je bilo dovoljno samo zakupiti domen i postaviti online prezentaciju. Danas je veoma bitno kako web stranica izgleda, ali i šta se na njoj nalazi i na koji način se obraća posetiocima. Da li je dovoljno vizuelno primamljiva i zanimljiva? Ima li relevantan sadržaj? Da li je funkcionalna i laka za korišćenje? Da li posetioce ostavlja ravnodušnim ili ih poziva na akciju? Detalji su oni koji čine razliku, koji će potencijalnog kupca pretvoriti u sigurnog i zadovoljnog klijenta, a vama obezbediti rast i razvoj poslovanja i doneti zaradu.

Nudimo vam kompletnu uslugu osmišljavanja i izrade web sajtova za specifične potrebe vašeg biznisa. Vodimo računa o svakom pojedinačnom detalju kako bismo vam omogućili da brže i lakše postignete sve željene poslovne ciljeve.

WordPress - najsavremenija CMS platforma za lako i jednostavno korišćenje

CMS (Content Management System) predstavlja sistem za upravljanje sadržajem web sajta. Uz pomoć najpopularnije i najzastupljenije platforme među njima, WordPress platforme, bićete u mogućnosti da s lakoćom samostalno održavate svoj web sajt, bilo kad i bilo gde, sa bilo kog računara, i to bez trunke prethodnog programerskog znanja. Nakon kvalitetno dizajniranog i postavljenog web sajta od strane našeg profesionalnog tima web dizajnera, moći ćete da kreirate, postavljate, menjate i vršite pregled kompletnog sadržaja sajta koji uključuje tekstove, slike, video i audio materijale.

pravljenje sajta

Šta dobijate uslugom pravljenja web sajta na WordPress platformi?

Proces pravljenja sajtova podrazumeva analizu raznih aspekata vašeg poslovanja, na osnovu čega se daje predlog web prezentacije koja bi odgovarala vašim ciljevima, kao i vašoj ciljnoj grupi. Usluga uključuje:

 • Detaljnu analizu konkurencije i potencijalnih kritičnih tačaka koje je potrebno pokriti
 • Detaljnu analizu postojećeg stanja i mogućnosti razvoja
 • Moderan dizajn prilagođen prirodi vašeg biznisa
 • Izradu sajta u Word Pressu i integraciju kompletnog sadržaja na WordPress CMS sistem
 • Instalaciju neophodnih i korisnih WordPress dodataka u skladu sa potrebama vašeg poslovanja
 • Formiranje menija i dodavanje novog sadržaja koji uključuje tekstove, fotografije i druge materijale
 • Povezivanje sa svim vašim poslovnim društvenim mrežama i njihovo isticanje na samom web sajtu
 • Mogućnost backup-a podataka nakon završene izrade web stranica
 • BONUS: Kratku obuku o korišćenju WordPress platforme koja će vam omogućiti samostalno vođenje i ažuriranje vašeg sajta

Koje su dobiti korišćenja WordPress sajta?

 • Značajna prednost u Google pretrazi (sajtovi koji koriste WordPress CMS u startu imaju daleko višu poziciju u pretrazi)
 • Veliki izbor prodajno-marketinških alata za postizanje željenih ciljeva i kreiranje uspešne web stranice
 • Jednostavno korišćenje koje podrazumeva unos i izmenu sadržaja koje nakon profesionalne izrade sajta možete samostalno obavljati i time se osloboditi dodatnih troškova održavanja
 • Moderan i primamljiv web dizajn koji osvaja
 • Responsive web sajt koji je prilagođen korišćenju na mobilnim uređajima
 • Pregledan, lak za korišćenje i pretraživanje od strane posetilaca sajta
 • Precizna i detaljna statistika (WordPress vam omogućava kvalitetno praćenje razvoja sajta kroz Google analitiku)
 • Mogućnost postavljanja i vođenja bloga u svrhu privlačenja većeg broja posetilaca i podizanja kredibiliteta same kompanije

Ukoliko želite da se na vašem sajtu svakodnevno nađe svež sadržaj, naša agencija vam može obezbediti i takve vrste usluga. Pogledajte Copywriting usluge koje nudimo i obezbedite marketinške tekstove koji će privući potencijalne klijente i posetu pretvoriti u prodaju.

Napravite prvi korak i obezbedite sebi sigurne prihode

Za vas kreiramo najoptimalnije rešenje i stvaramo web sajt koji će vam od prvog dana donositi značajnu zaradu

Cena izrade sajta se kreira u zavisnosti od vaših potreba, želja, ciljeva i mogućnosti. Zakažite besplatne konsultacije sa našim iskusnim timom profesionalaca koji su vam na raspolaganju za sva pitanja i moguće nedoumice kako biste doneli najbolju odluku.