Marketinško prevođenje - obratite se klijentima na njihovom jeziku i drastično povećajte prodaju

Da li želite da podignete posećenost svog sajta i predstavite se korisnicima širom sveta? Vreme je da vaš web sajt progovori jezikom vaših klijenata. Istraživanja pokazuju da korisnici interneta duplo više vremena posvećuju stranicama koje su na njihovom maternjem jeziku, a kupuju sa njih čak 4 puta više. Upravo ovo je glavni razlog što se prevođenjem web sajta na više stranih jezika njegova posećenost povećava za oko 30%.

Ukoliko i vi želite da postignete značajne rezultate koji vam obezbeđuju bolju reputaciju i veći broj potencijalnih klijenata, marketinško prevođenje web sajta na neki od svetskih jezika je sledeći korak koji je potrebno da napravite. Zakoračite u svoju uspešnu poslovnu budućnost.

copywriterski prevodi sajtova

Marketinško prevođenje sajta - reči koje menjaju sve

Nekada je potrebna samo jedna reč da potencijalnog kupca pridobije ili potpuno odbije od kupovine određenog proizvoda i usluge. Iz tog razloga, veoma je važno osmisliti i realizovati svoj online nastup u skladu sa jezikom na kom se obraćate svojoj ciljnoj grupi, koje reči i fraze koristite i kojim tonom odiše sam tekst. Sigurno je da ne želite da pošaljete pogrešnu poruku, a time i pogrešnu sliku o svom proizvodu, usluzi, a na kraju i brendu. Taj proces prilagođavanja online pristupa nekoj ciljnoj grupi se naziva lokalizacija web sajtova.

Svi znamo da je jezik živa stvar koja se konstantno menja i razvija. U njega su utkani običaji, kulturološke karakteristike i senzibilitet jednog naroda. Ujedno, to je nešto što online automatski prevodioci ne mogu da razumeju, pa samim tim ni primene u ponuđenom rešenju prevoda. Da biste dobili tekst koji se na pravi način obraća vašim potrošačima, potrebno je da ga napiše iskusni lingvista koji poseduje neophodne copywriterske veštine i adekvatna marketinška znanja.

Nudimo vam usluge marketinškog prevođenja tekstova, lokalizacije web sajtova i adaptacije svih vrsta online sadržaja (web sajt, blog, forum, elementi e-prodavnice…) za potrebe vašeg poslovanja. Naš tim vrhunskih i profesionalnih lingvista sa dugogodišnjim iskustvom u branši, pruža vam neprikosnovenu uslugu koja postiže željene rezultate. Prevod vršimo sa srpskog na strane jezike (engleski, španski, turski, rumunski, slovački…), ali i obrnuto.

Šta uključuje usluga marketinškog prevođenja tekstova?

 • Detaljnu analizu postojećih materijala predviđenih za prevod
 • Sagledavanje svih aspekata aktuelne web prezentacije uz konstruktivne predloge tekstualnih poboljšanja u marketinškom smislu
 • Kreiranje plana rada i određivanje vremenskih rokova u skladu sa vašim željama i potrebama
 • Mogućnost jednosmernog ili dvosmernog prevoda, u zavisnosti od potreba vašeg poslovanja – sa srpskog na jedan od stranih jezika i sa stranog jezika na srpski
prevodi sajtova
 • Precizno tumačenje i interpretaciju sadržaja
 • Primenu copywriterskih i marketinških tehnika u kreiranju sadržaja na izabranom jeziku
 • Preciznost i brzinu u dostavljanju prevedenog materijala
 • Po izboru i dogovoru: brz unos sadržaja na vašu web prezentaciju
copywriting tekstovi i prevodi

Šta dobijate postavljanjem marketinško-prodajnih tekstova na stranom jeziku na svoj sajt?

 • Otklonićete jezičke barijere i pomeriti granice svog poslovanja
 • Bićete bolje rangirani u Google pretrazi jer posedujete višejezični web sajt (koji se po svojoj prirodi bolje i više kotiraju u pretraživačima)
 • Proširićete postojeće tržište rada i unapredite svoje poslovanje
 • Obratićete se potencijalnim klijentima na njihovom jeziku, omogućiti im lakše razumevanje i lakšu komunikaciju čime ćete ih približiti sebi i svom biznisu
 • Razvijaćete svoj brend i van granica matične zemlje
 • Dobićete profesionalniji i ozbiljniji izgled web sajta
 • Povećaćete posećenost sajta, doći do većeg broja potencijalnih klijenata i uvećati svoju zaradu

Ukoliko želite da osim prodajnih tektova na stranom jeziku na svom sajtu imate i tekstove optimizovane za Google, pogledajte naše usluge SEO prevođenja web sajtova.

Marketinški tekstovi na stranom jeziku koji podižu vaš biznis na viši nivo

Cena usluge marketinškog prevođenja tekstova kreira se u odnosu na vaše želje, ciljeve, potrebe, ali i obim posla i vremenski okvir njegovog izvršavanja. Kod nas možete zakazati besplatne konsultacije i dobiti sve potrebne informacije u vezi željene usluge. Za vas analiziramo trenutno stanje vašeg poslovanja i kreiramo plan sa predlozima mogućih unapređenja kako biste postigli maksimalne rezultate.