Tvoja karijera u digitalu počinje sada –
postani deo našeg digital marketing tima

Mi smo kompanija Poslovna izuzetnost i bavimo se IT i digital marketing uslugama poslednjih 5 godina. Sada proširujemo tim i tragamo za ljudima koji su voljni da uče i pokažu šta znaju.

Zato, ako sebe vidiš u digitalu, ovog leta imaćeš super priliku da:

 • konačno stekneš potrebna znanja i to od digital marketing stručnjaka
 • ta znanja fino izbrusiš na praksi i
 • postaneš deo našeg internet marketing tima.

Dakle, ne moraš da imaš 10 godina iskustva, govoriš 3 jezika, poznaješ sve moguće i nemoguće programe za rad. Dovoljno je da želiš ovim da se baviš – a mi ćemo se pobrinuti za ostalo.

Upadaj, smesti se i 8 dana upijaj kao sunđer sve

Tvoj prvi korak je da izabereš obuku koja te interesuje, a koja će trajati 8 radnih dana.

Časovi će biti svakog dana, tokom prepodneva ili ranog popodneva, i trajaće 90 minuta.

Start nastave je planiran za kraj juna i početak jula.

Evo šta od obuka možeš da izabereš:

Kopirajting

Ako voliš da pišeš i imaš smisla za reči (posebno ako si filolog) – onda će za tebe učenje kopirajtinga biti pun pogodak. To je zapravo poseban način marketinškog pisanja, a koristi se bukvalno svuda na internetu: za pisanje sajtova, reklama, prodajnih mejlova, objava na društvenim mrežama...

SEO (Search Engine Optimization)

Nauči kako radi Gugl i kako da svaki sajt optimizuješ za što bolju poziciju u rezultatima pretrage. Dobro optimizovan sajt znači više klikova, a svaki klik je potencijalni kupac. Zato je SEO značajna digital marketing strategija, bez koje nema promocije i prodaje preko Gugla. Idealno za filologe.

Marketing na društvenim mrežama

O društvenim mrežama ne treba mnogo teoretisati – sigurno znaš koliko su bitne. Svi su živi tamo, pa su i firme tamo. I baš zbog toga treba da znaš kako se radi marketing na Fejsbuku, Instagramu i Linkedinu. Jer firme dobro plaćaju stručnjake koji znaju da im vode naloge i prodaju preko društvenih mreža.

Internet marketing

Ako ne znaš tačno koja je oblast za tebe, ova obuka ti može pomoći da se odlučiš. Jer ćeš steći uvid u celinu internet marketing posla i moći ćeš da izabereš ono što ti najviše leži: kopirajting, optimizacija, Gugl reklame, email marketing, Fejsbuk i Instagram marketing, web sajt marketing.  

WordPress

Ili ti pravljenje sajtova bez znanja programiranja. Što je super, jer programiranje nije baš lako naučiti. Uz pomoć WordPress platforme možeš da praviš odlične sajtove, modernog dizajna, vrlo funkcionalne – a da niko ni ne pomisli da nisi programer.

Grafički dizajn

Ukoliko voliš da barataš crtežima, fotografijama, uklapaš boje i fontove – ovo je za tebe prava obuka. Pomoću programa Adobe Photoshop i Illustrator moći ćeš da napraviš sve što zamisliš: fotografije, postere, vizit karte, logotipe, brošure, flajere, banere...

Posle obuke – najboljima obezbeđena stručna praksa i angažman u firmi Poslovna izuzetnost

Zato je važno da tokom časova imaš koncentraciju, radiš vežbe i pokažeš da stvarno želiš da radiš.

Predavači će, nakon obuke, izabrati najbolje polaznike i pružiti im mogućnost da za 3 meseca, koliko praksa traje, maksimalno usavrše svoje znanje, kroz puno vežbi i rad na realnim projektima. Dobićeš mentora koji će te voditi kroz praksu, uvesti u posao i pokazati sve što treba da znaš.

E onda ulazimo u finiš i pravimo tim od najkvalitetnijih kandidata – praktikanata. Zato, ako ti praksa „legne“, pokažeš inicijativu i volju da radiš, dobijaš mogućnost da, nakon prakse, postaneš naš stalni ili honorarni saradnik, pa čak i koordinator sektora.

Iskoristi ovu priliku i prijavi se – jer ćeš dobiti kvalitetno znanje i šansu za posao

Često ljudi bez iskustva teško dobijaju priliku da se pokažu. Što je suludo, jer se iskustvo stiče vremenom, a nije čak ni najbolji pokazatelj da neko zaista vredi.

Zato su ovo tvoja velika vrata za ulazak u digital marketing svet. I to kao potpuni početnik.

Dakle, niko te za iskustvo neće pitati, već ćeš dobiti ovo:

 • Znanja koja su i te kako tražena i plaćena
 • Iskusne marketare i IT stručnjake za predavače
 • Sertifikat o stečenom znanju
 • Praksu da totalno skapiraš sve cake posla kroz realne projekte
 • Mentora koji će te voditi kroz praksu
 • Mogućnost stalnog ili honorarnog angažmana
 • Posao na kome ti nikada neće biti dosadno
 • Rad na IT i internet marketing projektima
 • Priliku da, jako brzo, napreduješ kao koordinator sektora.

Od svega ovoga ne deli te puno – razmisli šta bi ti najviše odgovaralo, prijavi se na obuku i daj sve od sebe.

Cena obuke je 16.000 dinara. Ako se prijaviš do 28.06.2019., možeš iskoristiti 50% popusta i cenu od 8.000 dinara. Rezervacija mesta je obavezna i iznosi 1.900 dinara (ulazi u ukupnu cenu obuke).

Da pitaš sve što te interesuje i prijaviš se na obuku pozovi 011/4092-613.

Možeš se prijaviti i online putem prijavnog formulara u nastavku strane.