Tvoja karijera u digitalu počinje sada –
postani deo digital marketing tima

Mi smo kompanija Poslovna izuzetnost i bavimo se IT i digital marketing uslugama poslednjih 5 godina. Sada širimo tim i tragamo za ljudima koji su voljni da uče i pokažu šta znaju.

Zato, ako sebe vidiš u digitalu, ovog  ili leta imaćeš super priliku da:

  • konačno stekneš potrebna znanja i to od digital marketing stručnjaka
  • ta znanja fino izbrusiš na praksi i
  • postaneš deo internet marketing tima - kod nas ili u firmama sa kojima imamo saradnju.

Dakle, ne moraš da imaš 10 godina iskustva, govoriš 3 jezika, poznaješ sve moguće i nemoguće programe za rad. Dovoljno je da želiš ovim da se baviš – a mi ćemo se pobrinuti za ostalo.

Upadaj, smesti se i 8 dana upijaj kao sunđer sve

Tvoj prvi korak je da izabereš obuku koja te interesuje, a koja će trajati 8 radnih dana.

Časovi će biti svakog dana, tokom kasnih poslepodnevnih i večernjih sati i trajaće 90 minuta. Nastava se odvija u učionici. Start nastave je planiran oko 08. septembra.

Evo šta od obuka možeš da izabereš:

Kopirajting

Kopirajting je veština marketinškog pisanja i osnova je svega što jedna firma radi u sferi digitalnog marketinga. To je jedna od najtraženijih veština 2020. jer svakoj firmi treba osoba koja je vešta sa rečima i zna kako da poveća broj kupaca. Kopirajteri kreiraju sadržaj za web sajtove, reklamne mejlove, online reklame, društvene mreže… i mogu da biraju svoj put - rad od kuće ili u firmi, honorarno ili stalno. Odlična je prekvalifikacija za filologe i novinare, a prilika za svakog ko voli da piše.

SEO (Search Engine Optimization)

Nauči kako radi Gugl i kako da svaki sajt optimizuješ za što bolju poziciju u rezultatima pretrage. Dobro optimizovan sajt znači više klikova, a svaki klik je potencijalni kupac. Zato je SEO značajna digital marketing strategija, bez koje nema promocije i prodaje preko Gugla. Zbog toga postoji velika potražnja firmi i vlasnika web sajtova za SEO administratorima koji bi im obezbedili mesto na prvoj strani Gugla. I omogućili da sajt bude “živ”, da ima posetilaca, samim tim i klijenata. Sa ovim znanjem možeš da radiš za druge ili svoj sajt značajno unaprediš. Takođe, ovo je idealno za filologe ili osobe koje traže izvor dodatne zarade.

Marketing na društvenim mrežama

O društvenim mrežama ne treba mnogo teoretisati – sigurno znaš koliko su bitne. Svi su živi tamo, pa su i firme tamo. I baš zbog toga treba da znaš kako se radi marketing na Fejsbuku, Instagramu i Linkedinu, trenutno najjačim društvenim mrežama u Srbiji. Jer firme dobro plaćaju stručnjake koji znaju da im vode naloge i prodaju preko društvenih mreža. Nauči posao marketing menadžera društvenih mreža i nešto što ti je do sad služilo kao sredstvo za zabavu, pretvori u alat za zaradu.

Internet marketing

Ako ne znaš tačno koja je oblast za tebe, ova obuka ti može pomoći da se odlučiš. Jer ćeš steći uvid u celinu internet marketing posla i moći ćeš da izabereš ono što ti najviše leži: kopirajting, optimizacija, Gugl reklame, email marketing, reklamiranje na društvenim mrežama, web sajt marketing... Osobe koje se bave digital marketingom brzo dolaze do angažmana, jer poslovanje svake firme uveliko zavisi od nastupa, promocije i prodaje preko interneta. Tvoj rad može da bude frilenserski ili stalan, u agenciji, firmi, od kuće...   

WordPress

Ili ti pravljenje sajtova bez znanja programiranja. Što je super, jer programiranje nije baš lako naučiti. Uz pomoć WordPress platforme možeš da praviš odlične sajtove, modernog dizajna, vrlo funkcionalne – a da niko ni ne pomisli da nisi programer. Osim toga, naučićeš i WordPress administraciju, što znači da ćeš uspešno manipulisati svakim elementom sajta i moći da ga održavaš. WordPress je idealan ne samo za vođenje blogova i online portala, već i za male i srednje firme, ali i za internet prezentacije ogromnih korporacija. Jer je toliko prilagodljiv potrebama korisnika da možeš sa njim sve.

Grafički dizajn

Kreativnost, radoznalost i inspiracija su deo tebe? Voliš da barataš crtežima, fotografijama, bojama, izgledom slova i teksta? Onda je za tebe idealna obuka za grafički dizajn. Osnovu kursa čini analiza praktičnih situacija u kojima će se sutra naći grafički dizajneri, kao i rad u najsavremenijim grafičkim programima Adobe Photoshop i Adobe Illustrator. Zbog ključne uloge koju imaju u reklamiranju i obaveštavanju, grafički dizajneri mogu odlično da naplate svoju kreativnost. Ovde ili preko.

Posle obuke – za najbolje postoji mogućnost stručne prakse, saradnje ili zaposlenja

Zato je važno da tokom časova imaš koncentraciju, radiš vežbe i pokažeš da stvarno želiš da radiš.

Nakon 8 dana obuke, za najbolje polaznike, postoji mogućnost prakse, gde ćeš maksimalno usavršiti svoje znanje, kroz puno vežbi i rad na realnim projektima. Takodje, ako se pokažeš na obuci,  pokažeš inicijativu i volju da radiš, dobijaš mogućnost da postaneš naš stalni ili honorarni saradnik ili se zaposliš u nekoj od firmi sa kojima sarađujemo.

Iskoristi ovu priliku i prijavi se – jer ćeš dobiti kvalitetno znanje i šansu za posao

Često ljudi bez iskustva teško dobijaju priliku da se pokažu. Što je suludo, jer se iskustvo stiče vremenom, a nije čak ni najbolji pokazatelj da neko zaista vredi.

Zato su ovo tvoja velika vrata za ulazak u digital marketing svet. I to kao potpuni početnik.

Dakle, niko te za iskustvo neće pitati, već ćeš dobiti ovo:

  • Znanja koja su i te kako tražena i plaćena
  • Iskusne marketare i IT stručnjake za predavače
  • Sertifikat o stečenom znanju
  • Mogućnost stalnog ili honorarnog angažmana
  • Posao na kome ti nikada neće biti dosadno
  • Rad na IT i internet marketing projektima
  • Priliku da, jako brzo, napreduješ kao koordinator sektora.

Od svega ovoga ne deli te puno – razmisli šta bi ti najviše odgovaralo, prijavi se na obuku i daj sve od sebe.

Cena obuke je 16.000 dinara. Ako se prijaviš do 04.09.2020. možeš iskoristiti 50% popusta i cenu od 8.000 dinara. Rezervacija mesta je obavezna i iznosi 3.000 dinara (ulazi u ukupnu cenu obuke), a uplaćuje se ličnim dolaskom kod nas (Lomina 48/1). Potrebno je da prilikom dolaska poneseš i svoju radnu biografiju.

Da pitaš sve što te interesuje i prijaviš se na obuku pozovi 065 63 83 135.

Možeš se prijaviti i online putem prijavnog formulara u nastavku strane.