Preporuke

Nama je svaki klijent najvažniji. Kod nas u agenciji vaše zadovoljstvo je uvek na prvom mestu. U svaki projekat, bilo mali ili veliki, ulažemo sve potrebne resurse kojima raspolažemo i pružamo vam najbolju uslugu koju možete dobiti. Uslugu kakvu očekujete i zaslužujete i koja će vam svojim rezultatima pružiti nesumnjivo zadovoljstvo.
"Odlučio sam se za Web sajt marketing agenciju na osnovu njihovog pređašnjeg iskustva i nisam se pokajao. Ispoštovali su sve dogovore i rokove i obezbedili odlične copywriting tekstove za moj sajt. Sigurno ću opet sarađivati sa njima."
Direktor - Direkta - Nikola Drča
Nikola Drča
Direktor - Agencija Direkta
“Do Web sajt marketinga sam došla preko preporuke prijatelja. Za moj salon koji se bavi masažom bila mi je potrebna izrada sajta, SEO optimizacija i oglašavanje. Tim koji je bio zadužen za sajt i marketing je veoma brzo izneo sav posao i ovom prilikom želim da ih preporučim svima kojima su potrebne ove usluge.”
vlasnica salona
Jasmina Bosiočić
Vlasnik salona
“Za potrebe kompanije Roster soft, Websajtmarketing agencija je uradila Facebook reklame. Moja prvobitna ideja je veoma unapređena i postignuti su visoki rezultati.”
Nikola Janjić
CEO/Developer - Roster soft