Povećajte prodaju i unapredite svoj biznis uz pomoć SEO Copywritinga

Da li znate najsigurniji, ali i najjeftiniji način kako da stignete do prve strane Google pretrage? Bez sponzorisanih tekstova i plaćenih oglasa, uz pravilnu upotrebu SEO Copywritinga, za vrlo kratko vreme vaš sajt možete dovesti u sam vrh pretrage najvećeg svetskog pretraživača i tako povećati vidljivost, doći do većeg broja potencijalnih kupaca i zasigurno povećati profit.

kopirajterski tekstovi optimizovani za seo

SEO Copywriting - strategija koja prodaje

Stavite se u kožu vašeg kupca i pođite od sebe. Šta prvo uradite kada želite nešto da kupite? Informišete se. Kako? Putem Google pretrage. U većini slučajeva, prvih nekoliko linkova koji se prikažu u pretrazi ujedno budu i oni na kojima završite svoju kupovinu, zar ne? Analizirajmo od čega zavisi vaša konačna odluka. Svakako da pozicija u Google pretrazi ima veliki značaj, ali podjednako je zaslužan i kvalitet samog sadržaja i relevantnost informacija koje vam se plasiraju kroz te linkove.

Uzimajući sve to u obzir, otkrili smo savršen recept uspešnog marketing alata koji našim klijentima omogućava brzo i efikasno postizanje poslovnih ciljeva. Spojem SEO optimizacije i copywriting tehnika kreiramo strategiju koja vodi ka povećanju broja klijenata i sigurnoj prodaji.

Copywriting tekstovi koje će podjednako voleti vaši klijenti i Google pretraživač

SEO optimizacija (optimizacija sadržaja za pretraživače) omogućava vašem sajtu veću vidljivost u samom pretraživaču tako što sam sadržaj prilagođava Google parametrima čitanja. Korišćenje važnih ključnih reči, ali i njihovo pravilno implementiranje u sam tekst omogućava Googlu da vas najpre razume, a zatim i prihvati kao značajan i vredan sajt za određenu temu i time vas postavi na što više mesto u samoj pretrazi. Što se vaše ključne reči bolje i više poklapaju sa ključnim rečima koje ljudi kucaju u pretraživač, to će vas Google više „voleti“ i zauzvrat približiti vašim potencijalnim klijentima.

seo kopirajting sadrzaj

Sa druge strane, SEO tehnike nisu dovoljne kako bi se prodaja finalizirala. One će vašeg potencijalnog klijenta dovesti do vašeg sajta, ali sadržaj koji ga tamo čeka će ga ubediti ili odbiti od kupovine. Iz tog razloga copywriting predstavlja značajan alat koji vam pomaže da svoje potencijalne klijente pretvorite u sigurne kupce. Sadržajnim i korisnim tekstovima, informacijama koje su jednostavne i razumljive, ali ujedno i zanimljive, zadobićete njihovu pažnju i podstaći ih na dalju akciju – kontakt sa vama i kupovinu vašeg proizvoda/usluge.

SEO optimizovani copywriting tekstovi na vašem sajtu čine veliku razliku. U potpunosti mogu da preokrenu dosadašnji tok vašeg biznisa i uvećaju zaradu čak i do nekoliko puta.

sao tekstovi i kopirajting

Šta obuhvata SEO copywriting usluga?

 • Istraživanje konkurencije (kako ih Google vidi, koliko su popularni, kako ih posetioci vide)
 • Istraživanje navika sadašnjih kupaca (kako razmišljaju, kakve su im navike, želje, potrebe…)
 • Istraživanje ključnih reči koje se koriste u pretrazi za vašu oblast poslovanja
 • Pisanje copywriting tekstova za vaš sajt po SEO pravilima
 • Osmišljavanje meta description tagova, header tagova i uvodnih pasusa po Google pravilima
 • Oblikovanje teksta uz dodatnu optimizaciju (bold, italic, underline formatiranje)
 • Optimizacija internog linkovanja (linkovi koji vode na druge delove vašeg sajta)
 • Razvoj blog tekstova i njihova SEO optimizacija
 • Izrada drugih sadržaja za vaš sajt u zavisnosti od vaših želja i potreba (edukacija, akcije, događaji, vesti…)

Šta dobijate SEO copywriting uslugom?

SEO copywriting vam pruža mnoštvo benefita. Samo neki od njih su:
 • Prednost nad konkurencijom u rezultatima Google pretrage
 • Veća vidljivost i više mesto u Google pretrazi
 • Kvalitetniji sadržaj na sajtu koji će vaše potencijalne kupce podstaći na akciju
 • Povećanje broja poseta i veći broj klijenata koji dovode do povećanja prodaje
 • Zastupljenost i prepoznatljivost u online svetu kroz građenje i osnaživanje brenda
 • Uvećanje potencijala vaše firme, rast i stabilan razvoj i sveobuhvatno unapređenje biznisa
seo tekstovi

Ukoliko želite da vaš sajt što pre postane prvo mesto gde će vaši potencijalni klijenti doći, SEO copywriting je preko potreban i neophodan korak tog procesa. Sa stručnim i visoko-obučenim timom profesionalaca, uz kvalitetnu uslugu, otkrićete koliko je to zapravo lako.

A ako želite da celokupan posao optimizacije prebacite unutar vaše firme, mi vam možemo pomoći i u tome. Dođite sami, ili pošaljite vaše zaposlene kod nas na obuku ovladavanja internet marketing tehnikama i u roku od par meseci i vi možete imati profesionalan internet marketing tim, obučen i spreman da vodi online kampanje za vaš biznis.

SEO copywriting - usluga krojena prema potrebama vašeg poslovanja

Naš tim SEO copywritera je spreman da vam pomogne da poboljšate sadržaj na sajtu i predstavite ga pravoj publici

Svesni smo da svaki naš klijent ima jedinstvene želje, mogućnosti i potrebe i iz tog razloga cena SEO copywriting usluge oblikuje se u zavisnosti od tih faktora. Zakažite besplatne koncultacije i zajedno sa nama dođite do rešenja kako da na najbolji i najbrži način dođete do željenih rezultata. Ukoliko niste zadovoljni ili se ne slažete sa predloženim koracima i strategijama, niste u obavezi da nas angažujete.