Optimizovan SEO prevod web sajta koji pomera granice vašeg poslovanja

Dokazano je da višejezični sajtovi ne samo da podižu posećenost za oko 30% već i drastično povećavaju vidljivost i značajno doprinose razvoju samog brenda. Kada tome dodate primenu SEO pravila u kreiranju samog sadržaja na izabranim jezicima, dobijate recept za siguran uspeh.

Da biste proširili svoje poslovanje na internacionalno tržište i ostvarili komunikaciju sa klijentima van svoje zemlje, neophodno je da posedujete upravo jedan ovakav sajt – višejezični web sajt koji se vašoj ciljnoj grupi obraća na njihovom maternjem jeziku i koji se uz to visoko kotira u rezultatima pretrage svetskih internet pretraživača.

SEO prevod web sajta, u kojem se adekvatno primenjuju SEO pravila i prate copywriting standardi u procesu kreiranja sadržaja, će vašem biznisu otvoriti vrata u svet. Bićete u prilici da se predstavite široj publici, povećate broj potencijalnih klijenata i time poboljšate svoje poslovanje i uvećate zaradu.

internacionalno seo prevodjenje

SEO prevod web sajta u službi vaših poslovnih ciljeva

SEO (Search Engine Optimization) predstavlja moćan marketinški alat koji služi kako bi se podigla vidljivost i pozicija određenog web sajta u internet pretraživačima. Krajnji cilj je veći broj posetilaca, potencijalnih klijenata i time veća prodaja. Kada spojite kvalitetan prevod uz optimizaciju sadržaja za pretraživače (SEO), svom poslovanju obezbeđujete sigurne i uspešne rezultate.

Sa nama vaš uspeh je zagarantovan. Nudimo vam uslugu prevoda kompletnih sadržaja uz primenu važnih i neophodnioh SEO pravila i standarda. Uz detaljnu analizu i ispitivanje ključnih reči važnih za vaš biznis, dobićete prevedene sadržaje potpuno prilagođene web standardima izabranog govornog područja.

Dajte svom sajtu priliku da zaživi na engleskom, španskom, turskom, slovačkom, ruskom ili nekom drugom željenom jeziku i uvećajte svoju zaradu i do nekoliko puta.

Šta podrazumeva usluga internacionalnog SEO prevođenja vašeg web sajta?

Naš tim lingvista i marketinških stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom u struci i primenom relevantnih znanja pomoći će vam da na pravi način plasirate svoju ponudu na željeno tržište. Kako je svaki prevod optimizovan za odgovarajuće tržište, možete biti sigurni da će vaša ponuda stići do potencijalnih klijenata.

internacionalni seo

Usluga internacionalnog SEO prevođenja uključuje:

 • Detaljnu analizu tekstualnih materijala predviđenih za prevod
 • Detaljnu analizu konkurencije i njihovog pozicioniranja na pretraživačima
 • Detaljnu analizu važnih i relevantnih ključnih reči na izabranom jeziku
 • Jasan plan i strukturu rada sa unapred dogovorenim vremenskim rokovima koji odgovaraju vašim željama i zahtevima
 • Mogućnost jednosmernog ili dvosmernog prevoda, u zavisnosti od potreba vašeg poslovanja – sa srpskog na jedan od stranih jezika i sa stranog jezika na srpski
 • Precizno tumačenje i interpretaciju sadržaja
 • Preciznost i brzinu u dostavljanju prevedenog materijala

 

 • Po izboru i dogovoru: brz unos sadržaja na vašu web prezentaciju
 • Neosporan kvalitet prevoda vašeg sadržaja koji je u skladu sa razlikama i kulturnim osobenostima i u duhu jezika na koji se prevodi
 • Implementiranje važnih ključnih reči po SEO pravilima i standardima radi višeg pozicioniranja u rezultatima pretrage svih svetskih internet pretraživača

Nudimo vam prevod sa srpskog na mnoštvo stranih jezika, i obrnuto, uz poštovanje svih gramatičkih i pravopisnih standarda. Vaše je samo da izrazite želju, mi smo tu da vam je ispunimo.

Takođe, i vaš inhouse tim (marketinški tim unutar kompanije) može biti edukovan da na najbolji mogući način piše sadržaj za vaš sajt, bilo na srpskom ili nekom drugom stranom jeziku. Pogledajte našu ponudu za obuku i formiranje internet marketing tima.

seo prevodi sajtova

Koje su dobiti web sajta prevedenog po SEO pravilima?

 • Omogućava vam da otklonite jezičke barijere
 • Olakšava vam komunikaciju sa potencijalnim klijentima
 • Značajno podiže poziciju vašeg web sajta u rezultatima online pretrage čime vam omogućava veću vidljivost
 • Pomaže vam da proširite tržište rada i unapredite svoje poslovanje
 • Omogućava vam da steknete značajno veći broj klijenata
 • Razvija vaš brend i van granica matične zemlje
 • Pruža vam profesionalniji i ozbiljniji izgled

Optimizovano za pobedu

Cena usluge SEO prevođenja web sajta zavisi od vaših želja, ciljeva i drugih potreba vašeg poslovanja. Kod nas možete dobiti besplatne konsultacije koje vam pružaju uvid u sve mogućnosti koje su pred vama. Za vas radimo analizu trenutnog stanja i dajemo vam konkretne predloge za unapređenje vašeg poslovanja.