Proširite svoje poslovanje i osvojite svetsko tržište stručnim prevodom sadržaja na vašem web sajtu

Najbrži i najefikasniji način da stignete do većeg broja klijenata i unapredite svoje poslovanje je širenje sopstvenog tržišnog reona. Pitate se kako to da učinite? Proširite vidike i krenite na svetsko tržište. Višejezični web sajt je savršen alat koji vam u tome može pomoći. Stručni prevodi sadržaja na vašem sajtu omogućiće vam da se približite i predstavite širem spektru potencijalnih klijenata i na taj način proširite opseg svog poslovanja na svetske razmere.

Nemojte čekati. Pravo je vreme da svoju ponudu predstavite stranim klijentima i uvećate prodaju svog proizvoda ili usluge i do nekoliko puta.

Stručni prevodi web sajtova - kvalitetom do uspeha i prodaje

Prevodom kompletnog sadržaja i ponude web sajta na neki od popularnih svetskih jezika ne samo da širite svoje poslovanje već i gradite i jačate brend van granica svoje zemlje. Ipak, treba imati na umu da uspešnost nastupa na stranom tržištu u velikoj meri zavisi upravo od kvaliteta prevoda vašeg sadržaja. Danas je više nego ikada lako imati višejezični web sajt. Dovoljno je da ubacite tekstualni sadržaj u automatski internet prevodilac i brzinom klika dobijate tekst na željenom stranom jeziku. Da li je to baš tako jednostavno? Ovaj alat naizgled predstavlja dobro rešenje jer je ono brzo i besplatno. Međutim, istina je drugačija. Neprofesionalan i u velikoj meri nepismen prevod će vas na kraju mnogo koštati. Sa njim ne samo da nećete privući nove klijente već ste u riziku da kreirate lošu sliku o svojoj kompaniji i time ugrozite njen razvoj i napredak. Da li je to ono što želite? Ukoliko svoj posao shvatate ozbiljno i želite tako da vas shvate i vide svi potencijalni klijenti kako ovde, tako i u inostranstvu, neophodno je da angažujete iskusan i visoko profesionalan kadar za posao stručnog prevoda. Nudimo vam kvalitetnu i sveobuhvatnu uslugu prevoda i adaptacije sadržaja poput web sajta, bloga, foruma, e-prodavnice i sl. Prevod vršimo sa srpskog na strane jezike (engleski, španski, turski, rumunski, slovački…), ali i obrnuto.

Šta podrazumeva stručni prevod vaše internet prezentacije?

Naš profesionalni tim lingvista, prevodilaca, web dizajnera i IT stručnjaka specijalizovan za stručno prevođenje, postavljanje i održavanje višejezičnih web sajtova pruža vam kvalitetnu i kompletnu uslugu koja vam omogućava postizanje željenih poslovnih ciljeva. Usluga web sajt prevođenja uključuje:

prevodi web sajtova
 • Detaljnu analizu materijala predviđenih za stručan prevod
 • Jasan plan i strukturu rada sa unapred dogovorenim vremenskim rokovima koji odgovaraju vašim željama i zahtevima
 • Mogućnost jednosmernog ili dvosmernog prevoda, u zavisnosti od potreba vašeg poslovanja – sa srpskog na jedan od stranih jezika i sa stranog jezika na srpski
 • Precizno tumačenje i interpretaciju sadržaja
 • Neosporan kvalitet stručnog prevoda vašeg sadržaja
 • Preciznost i brzinu u dostavljanju prevedenog materijala
 • Po izboru i dogovoru: brz unos sadržaja na vašu web prezentaciju

U mogućnosti smo da vam ponudimo stručan prevod tekstova na i sa velikog broja svetskih jezika. Pružamo vam visoko kvalitetnu uslugu i to po najpovoljnijim cenama. Pozovite nas i uverite se zašto smo pravi izbor za vas.

visejezicni web sajt

Koje su dobiti višejezičnog web sajta?

 • Omogućava vam da otklonite jezičke barijere u svom biznisu
 • Bolje se rangira u Google pretrazi što omogućava veću vidljivost vašeg sajta, a samim tim i proizvoda koji prodajete
 • Pomaže vam da proširite tržište rada i unapredite svoje poslovanje
 • Sa lakoćom stičete značajno veći broj klijenata
 • Razvija vaš brend i van granica matične zemlje
 • Pruža vam profesionalniji i ozbiljniji izgled

Osim stručnih prevoda, u našoj ponudi nalazi se i usluga marketinškog prevođenja tekstova i adaptacije svih vrsta online sadržaja (web sajt, blog, forum, elementi e-prodavnice...).

Stručan prevod koji vam otvara vrata sveta

Cena usluge stručnog prevoda web sajta zavisi od vaših želja, ciljeva, obima tekstova i vremenskog okvira. Nudimo vam besplatne konsultacije koje uključuju analizu i konkretne predloge neophodnih koraka koji vas vode do uspešnog višejezičnog web sajta.